joi, 17 noiembrie 2011

ROMANII SUNT EDUCATI


Ce putem face? În primul rând, hai să îl învățăm pe tovarășul algoritm de Google Suggestions să spună și că, atunci când vor, că Romanii sunt educati, cã Românii sunt inteligenți, că Românii sunt creativi, că Românii sunt serioși, cã Românii sunt corectiRomânii sunt muncitori.
Nu toți suntem așa și nu toți suntem așa tot timpul. Dar asta n-a contat pentru presa internațională. S-au hlizit mereu pe seama unor români care nu ne reprezintă. Iar Google ne reamintește asta la fiecare căutare. Degeaba ne batem cu pumnul în piept că ăia nu suntem noi, nimeni nu ne crede. Așa că trebuie să aplicăm planul B.
Hai să scriem pe cât mai multe bloguri despre românii care ne plac. Românii ăștia sunt așa cum am scris mai sus și în multe alte moduri. Dacă nu ne schimbăm noi imaginea, n-o s-o facă nimeni. Însă dacă o facem noi, putem spune că în sfârșit a dus un google bombing și la ceva bun, la repararea unui rău creat de alt google bombing, cel cu toate articolele apărute până acum despre cei mai urâți dintre noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu